Een kant en klare pc uit een doos klinkt mooi en lijkt vaak goedkoop, maar dat zijn ze zeker niet allemaal.

Het grote voordeel van een geheel custom, op maat gemaakte pc is dat je per onderdeel zelf kan bepalen wat het beste aansluit bij je persoonlijke behoeften. Veel merken stoppen veel aandacht in de doos, want die doos moet de verkoop doen in een winkel. Mooie plaatjes, grote labels dat de verpakking van milieu vriendelijke karton is gemaakt, een hoop marketing-kreten.

Maar maken ze dat ook waar? Vaak is het wel erg veel buitenkant en is het qua prestaties en mogelijkheden net niet wat je zou willen. Dan moet je er toch nog extra geld aan uitgeven. En dan nog de twijfelachtige levensduur van de meeste kant-en-klare pc’s.

Ben je daarentegen op zoek naar een computer voor een heel specifiek doeleind en heb je hoger verwachtingen van de prestaties? Ik heb jarenlange ervaring met het bouwen van custom computers, afgestemd op de wensen van kritische gebruikers. De computers die ik bouw bestaan geheel uit perfect op elkaar afgestemde A-merk onderdelen en kunnen 24/7 vol gas op 7000 toeren blijven draaien. Je kan er jaren mee vooruit.

De pc zelf, daar stop ik de aandacht in. Onderdelen en merken kies ik gebaseerd op 30 jaar reparatie ervaring. Met het repareren van alle merken pc’s zie je de sterke en zwakke punten van velen merken voorbij komen. Ik weet precies welke merken optimaal en langdurig presteren. Daarnaast let ik ook op dat alle onderdelen met elkaar samenwerken, met zo hoog mogelijke efficiëntie en een zo laag mogelijk energieverbruik.

De custom pc’s zijn zo gebouwd dat ze lang en stabiel meegaan. Door custom te kiezen zijn ze aan te passen aan het werk wat ze mogen gaan doen.

High-end professionele video-montage
3D-CAD tekenen
Beeldanalyse
Aansturing van machines
High-end gaming
Redundancy

Dit zijn enkele voorbeelden van custom aanvragen, maar er kan veel meer. Neem gerust contact op om te overleggen over de ideale oplossing voor jouw wensen.